Буковина: вогнеборці проводять попереджувальні рейди у житловому секторі (Фото)

12.12.2017 18:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області продовжують підвищувати рівень знань громадян правил пожежної безпеки.

З цією метою 12 грудня фахівці районних підрозділів Управління здійснили профілактичні рейди у селі Котелеве Новоселицького району, селах Тарашани, Димка, Опришени та смт Глибоці Глибоцького району. Спільно із соціальними працівниками та представниками місцевої влади рятувальники відвідали помешкання літніх людей та багатодітних сімей – саме тих категорій громадян, в оселях яких, за статистикою, найчастіше трапляються пожежі.

У ході бесід з місцевими мешканцями фахівці Служби порятунку нагадали людям основні  правила пожежної безпеки при користуванні обігрівальними приладами, пічним опаленням, при цьому звернули особливу увагу, що не можна залишати без нагляду розтоплену піч чи ввімкнений електрообігрівальний прилад та не доручати догляд за ними дітям.

Рятувальники оглянули будинки жителів, проконтролювали стан електромережі, перевірили, чи облаштовані поблизу печей протитопкові килимки та дали рекомендації громадянам, на що слід звернути увагу, щоб убезпечити свою оселю від вогню. Окрім цього, вогнеборці також роз’яснили буковинцям, що робити, коли у будинку вже виникла пожежа.

Кожному співрозмовнику у ході рейдів працівники Управління вручали листівки із попереджувальним змістом та закликали бути відповідальним у дотримання правил безпеки, аби від малої іскри у оселі не сталося великої трагедії.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews