У Чернівцях знахабнілий водій маршрутки зачинив двері перед носом у пенсіонера (Фото)

13.12.2017 18:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівчани вже не вперше обурюються нахабством водіїв маршруток, проте, останні робити висновки не поспішають.

Один із таких випадків описав обурений чернівчанин Роман Гандзій на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

«Сьогодні став свідком хамства водія маршрутки N38: на вул. Хотинській останнім до маршрутки підходив дідусь із сумками, на палочці років 70-80. Водій перед ним закрив двері і по газах. На моє запитання чому він так зробив, прозвучало: "Я нікого там не бачив". Потім всю дорогу розмовляв по телефону і напевно бесіда була наскільки важливою що пропустити людей на пішоході біля залізничного вокзалу не судилося (мало не збив двох жінок). Після того як побачив що його фотографують телефоном користувався тільки на зупинках і всю дорогу не відводив очей від дзеркала. Пасажири ніяких зауважень не робили водію, а між собою тільки шушукались. P.S.Водії будьте добрішими і не такими байдужими да старих та немічних людей вас ті 4 грн не зігріють, які він міг би і не платити».

Громадяни вкотре звертають увагу перевізників на хамство водіїв транспортних засобів, недотримання графіку, розмови водія по телефону під час руху маршрутки та ряд інших порушень.

Фото: Роман Гандзій  

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews