Буковинські рятувальники навчали правил пожежної безпеки на ринку (Фото)

18.12.2017 11:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Узимку значно збільшується кількість пожеж, які виникають через порушення правил безпеки при експлуатації обігрівальних приладів та пічного опалення, тому фахівці Управління ДСНС у цей період посилено проводять роз’яснювальну роботу серед населення.

Під час рейдів фахівці навчають людей, як безпечно обігріти свої оселі та  запобігти виникненню вогню у будинку. Подібні бесіди з місцевими мешканцями рятувальники ведуть і в житловому секторі, відвідуючи помешкання буковинців, і в місцях з масовим перебуванням людей, де одночасно навчають правил безпеки велику кількість громадян.

Так, 14 грудня працівники Хотинського відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели попереджувальний рейд на території міського ринку. Під час спілкування із людьми фахівці Служби порятунку нагадали працівникам та відвідувачам базару основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися під час опалювального сезону.

Зокрема, вогнеборці наголосили, що для обігріву заборонено використовувати саморобні електрообігрівальні прилади, а також розміщувати обігрівачі на недостатньо безпечній відстані від легкозаймистих речей. У ході бесід рятувальники закликали місцевих жителів бути свідомими та відповідально ставитися до дотримання правил пожежної безпеки.

Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи працівники Хотинського районного відділу Управління роздали підприємцям і відвідувачам інформаційні листівки на протипожежну тематику.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews