На Буковині виховують молодих патріотів (Фото)

18.12.2017 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

17 грудня 2017 року управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації організовано та проведено військово-патріотичний вишкіл «Фортеця» для  студентів вищих навчальних закладів І-ІVрівнів акредитації, віком від 17 до 22 років.

У вишколі приймали участь 16 команд, кожна з яких складалася з 5-ти осіб.

Захід відбувся на території комплексу «Боянівка» (вул. Хотинська, 43) на базі пейнтбольного клубу активного відпочинку «Warriors». Метою вишколу є підвищення національно-патріотичного виховання серед молоді, утвердження любові до Батьківщини, залучення молоді до громадської та патріотичної діяльності, набуття практичних навичок у військовій підготовці.

Переможцями стали:

І місце – команда Чернівецького коледжу будівництва та архітектури Львівського національного університету;

ІІ місце – команда Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету;

ІІІ місце – команда Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.     

Переможці були нагородженні кубками, медалями, грамотами та цінними призами. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews