Дітям міста Чернівці подарували новий дитсадок (Фото)

19.12.2017 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До Дня святого Миколая у Чернівцях на вулиці Авангардній відкрили після реконструкції новий садок «Перлинка», який зможе прийняти 120 дітей. Реконструкція тривала 18 місяців.

Проект розробляли місцеві проектанти із ТОВ «Чернівціагропроект». Будівельні роботи виконувало ТОВ «Експріелтсервіс» (керівник Роман Гунчак, договір укладено 20.05.2016 року), технічний нагляд забезпечував департамент містобудівного комплексу та земельних відносин.

Кошторисна вартість проекту становила 12,9 млн. грн., фактична вартість (за оперативними даними) склала 12,6 млн. грн., з яких 3 млн. грн. – це субвенція з Державного бюджету.

«Перлинка» – це дошкільний навчальний заклад комбінованого типу, де працюватимуть 6 різновікових груп. Для маленьких чернівчан створено затишні умови: сучасний харчоблок, пральня, медичний блок, музичний зал, кабінети психолога, логопеда та 6 різновікових груп. У кожній групі є роздягальня, групова кімната, спальня, вбиральня, буфетна. Кожна група має свій ігровий майданчик, обладнаний павільйоном, ігровим та спортивним обладнанням. Площа основної будівлі – 1089,0 кв. м.

Як передає прес-служба Ратуші, окрім того, на території дитсадка є дві господарські будівлі, одна з яких використовується для зберігання продуктів. Мешканців, які проживають на вулицях Авангардній, Миру, Руській, обслуговують дошкільні заклади №19, №20, №44 та №46. Однак, в електронній черзі перебуває ще 170 дітей. З 19 грудня новий садочок «Перлинка» розпочинає прийом малюків, батьки яких очікували цієї радісної події.

За матеріалами https://pogliad.ua 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews