Буковинські прикордонники вилучили контрабандних цигарок на 15 млн грн

20.12.2017 11:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В Управлінні Чернівецького прикордонного загону 19 грудня підбили результати оперативно-службової діяльності прикордонного загону за минулий рік та визначили завдання на прийдешній 2018-й.

Загалом з початку цього року на ділянці прикордонного загону припинено 234 спроби незаконного переміщення тютюнових виробів, виявлено понад один мільйон 36 тис. пачок сигарет на суму понад 15 мільйонів гривень.  З них основну частку затримано на так званій «зеленій» ділянці кордону в межах відділів прикордонної служби «Красноїльськ», «Нижні Петрівці» «Черепківка», «Селятин», «Фальків» та інших.

Не менш важливим є виявлення так званої безпекової складової – у цьому році прикордонниками Чернівецького загону було виявлено та вилучено 27 одиниць зброї, боєприпаси та різного роду наркотичні речовини.

Варто також сказати, що за звітний період затримано 85 транспортних засобів. З них вилучено 44 автомобілі, що використовувалися для переміщення контрабанди через державний кордон на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

За цей же період персоналом загону притягнуто до відповідальності понад 1600 осіб за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, складено майже 1700 протоколів про адміністративні правопорушення, де на правопорушників накладено стягнень у вигляді штрафів на загальну суму понад  один мільйон 200 тис. гривень.

Враховуючи, що обстановка на ділянці прикордонного загону залишалась складною протягом року персоналом загону було виявлено 36 нелегальних мігрантів, вісім з яких – громадяни В’єтнаму – були затримані цими вихідними спільно із представниками Національної поліції та Державної міграційної служби.

Завдяки злагодженій роботі персоналу прикордонного загону, який вилучав незаконний товар на кордоні, державна казна поповнилася на понад 25 мільйона гривень, – повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.Буко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews