У Чернівецьку область прийшов циклон

20.12.2017 21:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В Україну цього тижня прийшов циклон та приніс з собою хурделицю та загальне погіршення погодних умов. Про це розповіла синоптик Наталя Діденко. 

Країну охоплять снігопади, мокрий сніг та сильний вітер. Це сильно знижує видимість. Синоптик зазначає, що погода складна і для здоров'я, і для доріг. Тому варто зараз подбати про власну безпеку і в побуті, і у дорозі.  На свято Миколая на півночі триматиметься морозна погода. Там знову пройде сніг та потужний вітер.

«На Миколая в Україні вже - зима. Справжня, а не просто календарна. Завтра циклон, який сьогодні зумовив красиву сніжну картинку, затори, сльози з очей на вітрі, хуртовини, ожеледицю та червоні щоки, поступово відсовуватиметься у північному напрямку. Тому на Миколая сніг очікується переважно у північних областях, а також місцями на Заході України плюс Вінниччина».

У Чернівецькій області синоптики обіцяють морозну погоду, невеличкий сніжок і вітер. І плюс очікується активізація магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі.

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews