Двоє чернівецьких депутатів хочуть скласти повноваження

21.12.2017 18:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Кілька депутатів міської ради хочуть скласти повноваження голови і секретаря земельної комісії.

Голова земельної комісії, депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей повідомив про складання повноважень після звинувачень керівника фракції «БПП «Солідарність» Василя Максим`юка.

Пан Максим`юк, зі слів Володимира Бешлея, звинуватив земельну комісію в вибірковому підході до питань чернівчан, що люди, начебто, вишикуються у чергу до земельної комісії «на поклін».

«З приводу роботи земельної комісії в нас основні суперечки почали виникати тоді, коли ви почали вносити зміни до регламенту, за вашої ініціативи почали вноситись зміни і людей почали ганяти по великому колу. Ви кажете, що ви прозоро працюєте? Ми можемо пригадати, як з голосу вносились зміни цільового призначення на  гектари для окремих підприємців. Якщо ви складаєте свої повноваження виключно на мої звинувачення, то тут я бачу свій результат роботи, бо не дав розпорошити землі у Чернівцях..Я розумію, на що ваші колеги націлились. На 300 із гаком мільйонів бюджетних коштів. Я запевняю: ви не будете їх ділити в ручному режимі, як це робилось  із землями. Ми розуміємо вашу мету, Володимир Васильович. Справа в тому, що ви хочете забрати бюджетну комісію в фракції «Солідарність»..», - відповів Василь Максим`юк.

Услід за Володимиром Бешлеєм,заяву про складання повноважень зробила і секретар земельної комісії, депутатка Любов Сорохан. Засудив звинувачення на адресу земельноЇ комісії однопартієць Володимира Бешлея – Анталій Чесанов, який порадив усім членам комісії скласти повноваження.    

За матеріалами http://acc.cv.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews