У Чернівецькій області зросла кількість безробітних

22.12.2017 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За даними державної служби зайнятості, кількість зареєстрованих безробітних в Чернівецькій області на кінець листопада п.р. становила 5,9 тис. осіб і за місяць збільшилася на 7,6%.

Про це повідомляє обласне управління статистики.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області за листопад п.р. порівняно з жовтнем п.р не змінився і на кінець місяця становив 1,0% від кількості населення працездатного віку. Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами-підприємцями до державної служби зайнятості, наприкінці листопада п.р. становила 1245 одиниць, і порівняно з жовтнем п.р. зменшилася на 9,5%.

Навантаження зареєстрованих безробітних на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) наприкінці листопада п.р. становило 5 осіб, що на 1 особу більше, ніж на кінець жовтня п.р.

Середній розмір допомоги по безробіттю в листопаді п.р. збільшився порівняно з жовтнем п.р. на 2,0% і становив 1839,5 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews