В обласному центрі Чернівеччини з'явиться зона відпочинку на Бориспільській

23.12.2017 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях осушать територію та облаштують зону для відпочинку на вулиці Бориспільській. 

Відповідну петицію було зареєстровано в “Єдиній системі місцевих петицій”. Рішенням 50 сесії міської ради VI скликання від 29.05.2014 року №1233 затверджено «Перелік парків та скверів у місті Чернівцях». Пунктом третім зазначеного рішення затверджено «Перелік перспективних земельних ділянок для влаштування парків у м. Чернівцях, відповідно до генерального плану міста, затвердженого рішенням 48 сесії міської ради VI скликання від 27.03.2014 року №1171».

Згідно вказаного переліку в мікрорайоні «Гравітон» передбачений ландшафтний парк на вул. Руській, 257-А орієнтовною площею 9,10 га, куди входить і зазначена земельна ділянка.

Таким чином, проведення робіт з осушення території та облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 на вул. Бориспільській, буде передбачено та зроблено під час спорудження зазначеного ландшафтного парку.

За матеріалами http://chv.tv 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews