Ремонт школи після ДТП у Сторожинці вартуватиме майже 90 тисяч гривень (Фото)

26.12.2017 18:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У мерії підрахували суму збитків, нанесену громаді в результаті удару автомобіля «Ауді» об приміщення шкільної столової – всього кошторис на виконання ремонту склав 89 тис. грн. Роботи вже взялись виконувати працівники ТОВ «Агробудналадка».

Ззовні та зсередини будівля отримала значні ушкодження. В кімнаті, куди влетів автомобіль, пошкоджено електромережу та покриття. Стіну вже відновили.У всіх приміщенням будівлі по майже всіх кутах з’явилися тріщини.

Також в міській раді повідомили, що винуватця ДТП знайшли, – він проживає у селі Чудей, – і на завтра разом з поліцією будуть вирішувати питання щодо відшкодування ним матеріальних збитків, повідомляє storozhynets.info.

Нагадаємо, що йдеться про ДТП, яка сталася 23 грудня на Буковині. Близько 2 години ночі, по вул. Б. Хмельницького в Сторожинці автомобіль Ауді вилетів з проїжджої частини та вдарив стіну приміщення шкільної столової, зруйнувавши її.

За матеріалами https://www.0372.ua 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews