Вражаюче: чернівецькі патрульні склали за рік 1894 адмінпротоколи на п’яних за кермом

27.12.2017 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині у Чернівцях співробітники патрульної поліції 2017 року найбільше склали адміністративних актів на водіїв, що керували транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Про це на прес-конференції в управлінні поліції повідомив заступник начальника відомства Павло Семенюк. Зокрема, він розказав, що за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення дорожнього руху складено 23 тисячі 386 адміністративних матеріалів. 

"Зокрема, за керування транспортними засобами у стані сп’яніння зареєстровано 1894 адміністративних актів. Решта порушень на дорозі стосувались порушень правил дорожнього руху", - сказав Павло Семенюк.

Також, за словами правоохоронця, найпоширенішими порушеннями є дрібне хуліганство – 632 випадки; розпивання алкогольних напоїв або поява у громадських місцях у п’яному вигляді – 1377 адміністративних матеріалів та злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського – 226 випадків. 

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews