Буковина витратила на ремонт 93 км доріг понад 600 млн грн

28.12.2017 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

27 грудня 2017 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив представникам ЗМІ, що за весь період дії митного експерименту (з 2015-го року) Чернівецька область отримала понад 600 млн грн на ремонт доріг загального користування області.

За відповідні кошти відремонтовано 93,2 км автодоріг державного та місцевого значення.

«Тільки в 2017 році за рахунок коштів митного експерименту проведено ремонтні роботи на 75,7 км доріг державного та місцевого значення», – зазначив Олександр Фищук.

Що стосується пунктів пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці», посадовець повідомив, що будівництвом займається центральний орган виконавчої влади – Державна фіскальна служба України. На сьогодні пункти пропуску збудовані на 75%.

«Те, що сьогодні збудовано це завдячуючи наполегливості обласної влади. Ми постійно це питання порушували і наполягали на продовженні робіт. Та все ж пункти пропуску будуть відкриті. Під загрозою стояв ще один проект, котрий нам вдалось виграти з великими труднощами – це 4 млн. 200 тис. євро – будівництво під’їзних шляхів до пункту пропуску «Красноїльськ». Тут звичайно було затрачено чималих зусиль, за що дуже вдячний Кубіву Степану Івановичу, котрий неодноразово за моїм проханням збирав відповідні наради, Міністерству економіки України, народному депутату Максиму Бурбаку», – повідомив голова облдержадміністрації.

Він також наголосив, що в першому півріччі 2018 року Державна фіскальна служба України дає гарантії, що пункти пропуску будуть здані в експлуатацію.

За матеріалами http://chv.tv 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews