У Чернівцях навчатимуть монтажників санітарно-технічних систем та устаткування (Фото)

28.12.2017 20:43   Джерело: bukoda.gov.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

26 грудня в Чернівецькому професійному ліцеї залізничного транспорту відбулись урочистості з нагоди відкриття навчально-практичного центру з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування».

На урочистості завітали: Ірина Ісопенко, заступник директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Лілія Бурченко, начальник відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту; Дмитро Яковичук, роботодавець, директор приватного багатопрофільного підприємства «Сєвєр».

«Вітаю всіх з особливою подією. Центр сучасного монтажу санітарно-технічних технологій 1 з 10 в Україні. Він має на меті підвищити попит на робітничі професії, удосконалити партнерські зв’язки, виробничу діяльність працювати на розвиток системи профтехосвіти. Також дозвольте привітати вас з новорічними святами. Хай Господь Бог дарує всім нам ту найбільшу милість – мир в нашій Україні, у ваших сім’ях, добробут та злагоду, щоб Буковина була багата на «рясні» здобутки, щирі відносини та тісну партнерську співпрацю», - зазначила Ірина Ісопенко.

«Навчально-практичний центр – ваше спільне досягнення, досить нелегко вам було, але ви змогли це зробити, досягнути поставленої мети.  Цей рік був для вас важким, але водночас і плідним. Тому бажаю, щоб в Новому році у ваших серцях і домівках панував мир, злагода. Хороших учнів вам, натхнення та плідної праці», - зауважила Лілія Бурченко у вітальному слові.

Василь Ілліч, директор навчально-практичного центру провів для гостей екскурсію та продемонстрував нове обладнання: компресор, гідравлічний трубовигинальний верстат, інверторний зварювальний апарат, зварювальний аргоновий апарат, електричний різьбонарізний клуп, токарний верстат,  зварювальне обладнання для стикового зварювання.

За матеріалами http://bukoda.gov.ua/ 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukoda.gov.ua