Банду наркоторговців викрили буковинські поліцейські

31.12.2017 09:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Двох правопорушників правоохоронці затримали. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

В ніч з 25 на 26 грудня працівники Управління протидії наркозлочинностіспільно зі слідчими Садгірського відділення поліції задокументували протиправну діяльність трьох жителів Чернівців, віком 28-33 роки.

Зокрема, поліцейські зафіксували факт збуту психотропної речовини за місцем проживання одного з чоловіків. Правопорушник вже був раніше судимий за крадіжки та наркозлочини. Крім цього, у зловмисників виявлено та вилучено згортки з амфетаміном і металевий предмет із залишками порошкоподібної речовини світлого кольору. Вилучене направлено на проведення експертизи.

За фактами протиправної діяльності групи чернівчан слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Двом зловмисникам оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали підозрюваних в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно їхнього третього товариша наразі вирішується питання щодо оголошення йому підозри. На даний час триває досудове розслідування, працівники поліції встановлюють канали надходження психотропної речовини та вивчають протиправну роль кожного з учасників злочинної групи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews