За три дні на Буковині виявили 32 порушення транспортного законодавства

05.01.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Відділом держконтролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області в період з 02 січня до 05 січня 2018 року під час здійснення державного контролю проведено низку заходів у сфері автомобільного транспорту.

Зокрема, посилено контроль за дотриманням вимог законодавства власниками та користувачами автотранспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів та вантажів із забезпеченням ними безпеки при здійсненні пасажирських та вантажних перевезень.

За вищезазначений період перевірено 161 транспортний засіб, складено 28 Актів проведення перевірки додержання вимог законодавства під час виконання перевезень та вантажів автомобільним транспортом.

Виявлено 32 порушення транспортного законодавства. За результатами перевірок винесено 23Постанови про застосування адміністративно-господарського штрафу на перевізників, які здійснили порушення. На них накладено штрафні санкції на суму 18530 грн., до Державного бюджету перераховано 18190 грн. Винесено 7 приписів щодо усунення порушення законодавства про автомобільний транспорт.

Під час проведення габаритно-вагового контролю транспортних засобів щодо дотримання ними габаритно-вагових параметрів за відповідний період зважено 32 транспортних засобів. Виявлено 12 порушень Положення про робочий час і час відпочинку водіїв автотранспортних засобів.

З детальнішою інформацією щодо результатів діяльності Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області можна ознайомитись тут.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews