У Чернівецькій області пограбували учасника АТО

06.01.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Чернівеччині обікрали АТОвця, зловмисників затримала поліція. Повідомляють у ГУ НП у Чернівецькій області.

Один із зловмисників викрав мобільний телефон, а інший банківську картку з якої в подальшому зняв гроші. Обидвом крадіям за вчинене доведеться відповідати на лаві підсудних.

На початку січня до Вижницького відділення поліції звернувся 52-річний житель села Банилів. Чоловік повідомив, що з його будинку викрали мобільний телефон вартістю 1600 гривень. На місці злочину поліцейські встановили, що напередодні крадіжки до потерпілого приходив у гості малознайомий, після чого зник мобільний телефон.

Оперативники розпочали пошуки особи крадія та викраденої речі. Проведеними пошуковими заходами правоохоронцям вдалося встановити дані зловмисника, а згодом і спіймати його самого. Ним виявився 34-річний житель села Кибаки. Порушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Слідчі у нього вилучили викрадений ним мобільний телефон.

Крім цього, поліцейські встановили іншого зловмисника, котрий у грудні викрав у потерпілого банківську картку та зняв з неї гроші у сумі 18 тисяч гривень. Крадієм виявився 46-річний односельчанин заявника. Відкриті кримінальні провадження, за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення порушникам підозри у вчиненні кримінальних проваджень.

Наразі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За матеріалами ГУ НП у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews