Максима Бурбака бачили у Чернівцях в автівці вартістю біля 3 мільйонів гривень (Фото, відео)

09.01.2018 21:10   Джерело: times.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Днями у мережі з’явилося відео, на якому голова парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак у Чернівцях сідає за кермо елітного позашляховика «Мерседес».

Звісно це добре коли людина достатньо заробляє і може дозволити собі авто, вартість якого коливається в межах 100 тисяч доларів (від 2,5 до 3 мільйонів гривень).

Але Максим Юрійович періодично любить повторювати, що у нього практично не має статків: живе він виключно на одну депутатську зарплату, постійно отримує значні кошти з державного бюджету на оренду квартири в Києві, а з транспортних засобів в його декларації фігурують старенькі «Жигулі» і ніякого «Мерседесу» там не має. Елітний автомобіль не записаний і на  дружину Максима Юрійовича, яка є успішним підприємцем, як це часто буває в таких випадках.

Можна було б припустити, що Максим Юрійович вирішив трохи підзаробити грошенят та попрацювати водієм у свого однопартійця, мера Олексія Каспрука, який сідав у позашляховик в якості пасажира. Однак, і в декларації Олексія Павловича ця машина теж не зазначена.

Сподіваємось незаангажовані та незалежні представники громадського руху «Чесно», які зазвичай моніторять декларації українських та чернівецьких політиків, зацікавляться історією походження елітної автівки «фронтовика».

А поки найбільш очікуваний і прогнозований сценарій  – це поява найближчим часом у підконтрольних «Народному фронту» буковинських ЗМІ ексклюзивних коментарів Бурбака, що позашляховик записаний на якихось його дальніх родичів, вони успішні і гарно заробляють, а він просто взяв машину покататися.

За матеріалами http://times.cv.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: times.cv.ua