Каші чернівецьким школярам більше не даватимуть

10.01.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради затвердив вартість гарячих сніданків для школярів 1-4 класів у розмірі 8,59 грн.

«Цього року ми знову повертаємося до так званих полегшених бутербродних сніданків, - розповів Сергій Мартинюк, начальник управління освіти Чернівецької міської ради. – Бо побачили, що каші та котлети діти їсти не хочуть. А позаминулого року вже мали практику бутербродів. І тоді майже нічого не йшло у відходи. Тож на сніданки учні молодших класів тепер отримуватимуть бутерброд з сиром або ковбасою чи булочку, а також теплий напій».

Також, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради, обід для дітей певних категорії (діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються у спеціальних або інклюзивних класах, діти з малозабезпечених родин, діти із сімей учасників АТО та переселенців), вартість якого відшкодовуватиме бюджет, затверджено у розмірі 20,41 грн.

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews