Пенсіонерам Буковини надаватимуть послуги ще в одному місці

15.01.2018 21:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Нещодавно на території міста Чернівці в мікрорайоні Калічанка запрацював Агентський пункт з надання пенсійних послуг фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Відтепер кожну другу середу місяця з 10:00 до 12:00 год. у філії №6 Центральної міської бібліотеки, за адресою вул. Білоруська,22, чернівчани можуть отримати консультації та роз’яснення щодо застосування законодавства про загальнообов`язкове державне пенсійне страхування, ознайомитись з  переліком документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, подати документи для проведення попередньої оцінки права на призначення чи перерахунок пенсії та отримати кваліфіковані відповіді на інші запитання.

Працівники пенсійної служби активно працюють над подальшим розширенням мережі пунктів надання послуг населенню та покращенням якості  обслуговування.

Управління обслуговування громадян по м. Чернівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews