Чернівчани боротимуться за призи ЄС

17.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Мешканці Чернівців та Чернівецької області запрошуються до участі в онлайн-вікторині про Європу. Найуспішнішим учасникам - призи від Представництва ЄС в Україні.

12 січня розпочалась четверта щорічна всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи від Представництва ЄС в Україні. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні: флешки, футболки, кепки та багато іншого. 

Пройти Євровікторину можна на сайті www.euroquiz.org.ua. Вікторина проходитиме в п’ять етапів з січня по квітень 2018 року. Найуспішніші учасники зможуть обміняти свої бали на численні сувеніри від Представництва ЄС, а 100 найкращих гравців у кожній категорії отримають спеціальні подарунки. 

Організатори підготували дві категорії питань: для учасників до 14 років та старших за цей вік. Щоб завершити вікторину потрібно відповісти за 5 раундів принаймні на 75 питань для учасників до 14 років та на 100 питань для тих, хто старший 14 років. 

Усі без виключення учасники, які пройдуть 5 раундів вікторини, зможуть отримати електронний сертифікат про участь у Євровікторині і дізнатися нові вражаючі факти про ЄС. 

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті www.euroquiz.org.ua 

Нагадаємо, проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство». 

За матеріалми http://www.chas.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews