Буковинські борці не пасуть задніх (Фото)

24.01.2018 21:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Харкові 19-20 січня пройшов відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед кадетів та кадеток, присвячений пам’яті відомого тренера Леоніда Дуная.

Щорічно турнір-меморіал відвідують юні борці з багатьох кран світ, так вийшло і  цього року. У палаці спорту «Локомотив» на чотирьох килимах за нагороди  особистої першості боролися юні спортсмени з України, Туреччини, Греції, Молдови, Грузії, Білорусії, Польщі, Німеччини, Киргизстану, Казахстану.

Вдало виступили на цих престижних змаганнях вихованці Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи (тренер-викладач Сергій Теофілович Одинак).

Дві золоті медалі серед дівчат вибороли сестри-близнючки Марія та Соломія Винник.

Марія виступала у ваговій категорії до 49 кг, де здолавши опір трьох суперниць, виборола І місце. Її сестра Соломія, перемігши чотирьох опоненток, тріумфувала у ваговій категорії до 53 кг.

Серед юнаків у ваговій категорії до 48 кг. Валентин Клепак непогано розпочав турнір вигравши перших дві сутички, але за вихід до фіналу поступився майбутньому чемпіону, та в боротьбі за третє місце поступився спортсмену з Грузії та в підсумку посів 5 місце серед 22 учасників.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews