Пристрасті по-чернівецьки: розлючена жінка через ревнощі спалила автівку (Фото)

26.01.2018 22:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До Герцаївського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Горбова на території одного із домогосподарств горить автомобіль «ВАЗ». На місце події виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та наряди бійців ДСНС.

В найкоротший час загорання пожежники ліквідували, однак вогонь встиг пошкодити автомобіль. Після чого поліцейські з’ясували, що транспортний засіб належить 44-річному місцевому жителю. Чоловік правоохоронцям повідомив, що його автівку підпалили з невідомих йому причин.

Поліцейські розпочали пошуки зловмисника. В ході проведення розшукових заходів оперативникам Герцаївського відділення поліції вдалося встановити та спіймати порушника. Нею виявилася 39-річна жителька села Горбова. Слідчим вона повідомила, що підпалила автомобіль через ревнощі, оскільки раніше проживала в цивільному шлюбі з потерпілим.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці вже оголошено підозру у вчинені злочину. Матеріали кримінального провадження передані до суду. За вчинення кримінального правопорушення жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews