Буковина: в умовах медичної реформи буде можливість викликати дитячого лікаря додому

27.01.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Депутати міської ради частково задовільнили електронну петицію, у якій пропонувалося при проведенні медичної реформи залишити можливість викликати дитячого лікаря додому з 13.00 до 18.00 в робочі, вихідні та святкові дні. 

При цьому буде враховано, що відповідно до чинного законодавства первинна медична допомога буде надаватися у попередніх обсягах до 01.07.2018 року. Управління охорони здоров’я міської ради до 20.01.2018 року проведе попередні розрахунки щодо створення пунктів (відділень) невідкладної допомоги дітям, медичний персонал яких буде обслуговувати виклики додому для надання медичної допомоги дитячому населенню міста з 8.00 год. до 20.00 год. 

У разі офіційного переходу на медичне обслуговування населення відповідно до проекту Закону України «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», фінансовому управлінню міської ради мають дати бюджетний запит та запровадити роботу цих пунктів у Чернівцях.

За матеріалами прес-служби управління охорони здоров'я міської ради м. Чернівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews