У Чернівецькій області проводять децентралізацію управління дорожнього господарства

31.01.2018 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

30 січня в приміщенні Хотинської райдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови обласної держадміністрації Михайла Павлюка відбулась виїзна нарада  «Децентралізація управління дорожнього господарства Чернівецької області».

Участь у даній нараді взяли народний депутат України Максим Бурбак, начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександр Левченко, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Юрій Бучка, директор ДП «Чернівецький облавтодор» Володимир Мицька, викладачі кафедри будівництва, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ, представники Хотинської, Кельменецької, Сокирянської, Заставнівської районних державних адміністрацій, керівники філій райавтодорів, представники головного управління поліції у Чернівецькій області, представники об’єднаних територіальних громад зазначених районів.

Відповідно до закону про Державний дорожній фонд Украйни, який вступив у дію з 01 січня 2018 року, Чернівецькою облдержадміністрацією ініційовано проведення робочих виїзних нарад щодо реформування дорожньої галузі Чернівецької області.

Під час обговорення питань порядку денного, учасники наради були проінформовані про першочергові завдання після передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення на баланс виконавчої влади, проблемні питання відповідної галузі та шляхи їх вирішення.

За результатами виїзної наради Михайло Павлюк дав ряд першочергових доручень, зокрема щодо роботи тимчасових комісій для обстеження існуючого стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення, уже створених у кожному районі, а також у визначені терміни надати об’єднаним територіальним громадам та райдержадміністраціям пропозиції по переліку доріг, які у 2018 році плануються до реконструкції чи поточного середнього ремонту за рахунок коштів Дорожнього фонду на утримання доріг та вулиць комунальної власності по Чернівецькій області.

У середу, 31 січня відповідна виїзна робоча нарада планується у Вижниці.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews