На Кіцманщині під колесами 16-річного водія загинув пішохід (Фото, відео)

02.02.2018 07:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася близько 10-тої години вечора 31 січня у селищі міського типу Неполоківцях Кіцманського району. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

Керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», 16-річний місцевий житель допустив наїзд на свого 31-річного односельця. Зі слів підлітка, чоловік раптово вибіг на дорогу. 

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці події. Зважаючи на вік юного шофера, іномаркою він керував без водійського посвідчення. Працівники поліції встановили, що автомобіль належить батькам хлопця. 

Працівники поліції з’ясовують обставини трагічної ДТП. За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Підлітку загрожує до 8 років позбавлення волі. 

За матерілами відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews