Юні конструктори з Чернівеччини дивують сміливими ідеями (Фото)

05.02.2018 07:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вироби буковинських юних умільців беруть участь у всеукраїнських виставках. Свої ретро-кари та кораблі  із дерева гуртківці майструють у Садгорі. 

Гуртком технічного моделювання Будинку творчості в Садгорі вже 35 років керує Леонід Ковальчук. Він захоплюється авіацією із дитинства, сам майструє літаки, опанував пілотування. За кілька років чоловік навіть планує здійснити переліт у Австралію на власноруч створеному літаку.

Леонід Ковальчук показав, які моделі кораблів і автівок майструє разом зі своїми вихованцями: тут і точна зменшена копія пароплаву «Вестерн рівер» 1860-го року, що курсував Місіссіпі - за кресленнями техніки відтворили усе до найменших деталей, є навіть фігурки капітана та команди судна.

Також гуртківці майструють ретро-автомобілі, міні-двигун, колеса яких виточені із дерева, та багато інших моделей технічних засобів.

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 
 

 

null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua