Чернівецькому обласному перинатальному центру бути!

06.02.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

5 лютого голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук провів апаратну нараду, у ході якої порушив питання стану будівельної галузі Буковини за  2017 рік та очікувані результати у період  2018 року.

Зокрема, Олександр Фищук акцентував увагу присутніх на необхідності завершити реконструкцію будівель Чернівецького обласного перинатального центру структурного підрозділу Чернівецької обласної клінічної лікарні в місті Чернівці.

«До даного об'єкта медичної сфери прикута неабияка увага громадськості. І це закономірно. Реконструкція перинатального центру – це наша спільна відповідальність, і ми повинні докладати максимум зусиль, щоб якнайшвидше здати об'єкт в експлуатацію. Окрім того, потрібно інформувати громадськість про хід реконструкції перинатального центру», - зазначив Олександр Фищук.

Зазначено, що станом на 01.01.2018 року залишок кошторисної вартості становить 28,2 млн. грн. На сьогодні на об'єкті продовжуються роботи, генеральні підрядники та субпідрядники працюють, монтується технологічне обладнання.

Окрім того, Олександр Пуршага у ході доповіді поінформував, що першочерговим завданням управління капітального будівництва облдержадміністрації у 2017 році було освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку, який в минулому році складав 97,5 млн. грн., з яких станом на 01  січня  2018 року було освоєно 97,2 млн. грн. , що складає 99% від профінансованого обсягу.

Завершено будівництво навчального закладу у селі Йорданешти Глибоцького району, ремонтно-будівельні роботи мереж водопостачання та водовідведення у с. Братанівка Сокирянського району, смт. Кострижівка Заставнівського, смт. Кельменці, завершено будівельні роботи Iчерги у дошкільному навчальному закладі с. Карапчів Вижницького району, закладів освіти та об'єктів спортивної інфраструктури у селах Кельменецького, Глибоцького, Кіцманського Хотинського районів, а також об'єктів медичної галузі Чернівців – окремі відділення обласного кардіологічного диспансеру, лікарні швидкої медичної допомоги та покрівлі корпусу 1–го фтизіатричного відділення. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews