Чернівецькому депутату оголосили догану за вірш про євреїв (Фото)

07.02.2018 07:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій обласній державній адміністрації за некоректний вірш щодо євреїв, який посадовець опублікував на своїй Facebook-сторінці, отримав догану. 

Про це йдеться у відповіді голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука на звернення директора обласного благодійного фонду "Хесед-Шушана"Іллі Хочя, копію якого Хочь опублікував на власній Facebook-сторінці.

Зокрема, у документі зазначається, що "за поданням дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ Чернівецької ОДА, за вчинення дисциплінарного проступку та дії, що шкодить авторитету державної служби, розпорядженням Чернівецької ОДА оголошено догану Крупку Сергію Степановичу - заступнику начальника відділу з питань туризму ОДА".

«Сьогодні отримали відповідь від Чернівецької ОДА на наше звернення згідно ганебного антисемитського вчинка з боку заступника начальника відділу туризму Сергія Крупко. Маємо надію, що це стане наукою для всіх, хто ще не позбавився ксенофобських поглядів! Єврейська громада завжди буде адекватно реагувати на таке ганебно явище! Чекаємо особистих вибачень від Сергія Крупко на найближчому привселюдному зібранні єврейської громади, яке планується 1 березня 2018 року (Пурім)
Нижче наводимо лист-відповідь Чернівецької ОДА. Дякуємо керівництву ОДА за розуміння важливості питання в демократичній державі і розраховуємо на подальшу співпрацю! З повагою!».

«Маємо надію, що це стане наукою для всіх, хто ще не позбавився ксенофобських поглядів! Єврейська громада завжди буде адекватно реагувати на таке ганебно явище!», - відреагував у соцмережі на цей лист Ілля Хочь.

Водночас він заявив, що очікує від Сергія Крупка особистих вибачень "на найближчому привселюдному зібранні єврейської громади, яке планується 1 березня 2018 року (Пурім)".

Раніше повідомлялося, що представники єврейської громади міста вимагали реакції від керівництва обласної державної адміністрації на вчинок заступника начальника відділу туризму ОДА Сергія Крупка, який на власній ФБ-сторінці опублікував вірш з некоректним щодо євреїв змістом.

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua