Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян молився в США (Фото)

10.02.2018 21:43   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у Молитовному сніданку в США. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Дякую Богу за ще одну нагоду взяти участь у дуже важливій і духовно потужній події: щорічному Молитовному сніданку, який організовується в США. Вкотре отримав підтримку своєї і так непохитної віри в те, що успіх досягається лише за умови беззастережного покладання своїх надій на Господа. Разом з сотнями людей я слухав виступ американського президента, який твердо нагадав усім, що США слідує християнським цінностям, що Конституція США базується на Біблії, що кожна людина безмежно цінна як Боже створіння і має право й обов'язок на милосердя і прощення", - написав Іван Мунтян.

"Пригадував минулорічний виступ американського президента і пригадав усі його дії, якими він демонструє відповідальність у підході до питання служіння Господу. Він повертає Америку до християнських традицій, і це той шлях, який має обрати й Україна. Щиро радий присутності на цій події впливових українських політиків, які здатні змінити Україну і які усвідомлюють, що єдино правильним шляхом для нас є шлях з Господом", - додав голова облради.

Також посадовець поділився фотографіями, з яких видно, що на заході присутня і Юлія Тимошенко.

За матеріалами https://pogliad.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua