Буковинці дивом вижили у шахті ліфта!

11.02.2018 08:43   Джерело: press-centr.com
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях підлітки народилися в сорочці. Страшна трагедія ледве не трапилася на будівництві.

Два товариші віком 15-ти і 16-ти років гралися у приміщенні закинутої фабрики і впали у шахту ліфта. Там, у 10-метровому бетонному колодязі, стирчала арматура. На щастя, діти дивом вижили, повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

За даними правоохоронців, підлітки спускалися із даху, і в темряві не побачили шахту ліфта. Обоє впали із 10-метрової висоти. Один із них зламав передпліччя, другий отримав політравму.

Поліцейські зауважили, що насправді таке падіння могло би бути смертельним, адже внизу, на бетоні, стирчала арматура. Проте, дивним чином підлітки на неї не натрапили. Наразі обидва хлопці госпіталізовані.

Тим часом правоохоронці наголошують, аби батьки зайвий раз нагадували дітям правила безпеки поведінки, адже поки у більшості шкіл призупинено навчальний процес через карантин, діти необдумано можуть наразити себе на небезпеку.

За матеріалами http://press-centr.com 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: press-centr.com