Сімейні посиденьки день не закінчились трагедією

13.02.2018 21:37   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях правоохоронці затримали чоловіка, який після розпиття алкогольних напоїв наніс своїй співмешканці ножові поранення в ділянку грудної клітини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в області.

13 лютого близько опівночі до Чернівецького відділу поліції надійшло повідомлення, що в будинку на одній з вулиць обласного центру нанесено тілесні ушкодження особі жіночої статті.

На місці події поліцейські встановили, що того вечора господар будинку розпивав спиртні напої зі своєю співмешканкою. В подальшому між ними виник словесний конфлікт.

Після чого чоловік наніс 47-річній жінці ножових поранень в область грудної клітини. Потерпілу відразу госпіталізували до обласної клінічної лікарні міста Чернівців.

Поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 45-річний чернівчанин. Правоохоронцям останній вже був відомий як особа, яка веде антигромадський спосіб життя.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом призначено низку експертиз. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Тримають слідчі дії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець