На Буковині тероризують жінку з інвалідністю, поліція мовчить!

15.02.2018 08:43   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До «Електронної книги скарг України» 13 лютого написала буковинка Олександра, яка запевняє, що вже втомилася боротися із системою та бандитами, що вимагають від неї гроші взамін на припинення грабежів.

Зловмисники-рекетири грозяться, що підуть на все заради своєї мети.

“Я неодноразово зверталася до правоохоронних органів Чернівецької області по питанню щодо не вжиття реальних заходів щодо припинення неправомірних дій проти мене та моєї сім’ї в моєму приватному господарстві по вул. Чапаєва, 2 с. Клішківці Хотинського району Чернівецької області і не виявлення, усуненя причини та умови, які сприяли вчинення нових правопорушенням із замахом на життя та на приватну власність", - пише жінка.

Також одночасно господиня повідомляла, що не прийняття кінцевих рішень у вказаних кримінальних провадженнях, пряме ігнорування вказівок прокуратури та Головного управління національної поліції Чернівецької області та допущення вчинення нових кримінальних правопорушень дають очевидні всі підстави стверджувати про систематичні вже корупційні правопорушення в РНС правоохоронних органах.

На даний час досудові розслідування по викладених фактах на You Tube заморожені. Як негативний наслідок ситуація загострюється, а саме: правопорушники відкрито та цинічно вимагають в жінки гроші в замін на припинення грабежів.

"Я неодноразово зверталася на 102. Про те працівники поліції Хотинського ВП не зробили жодної, реальної спроби, щоб захистити мене та мою сім’ю від посягань на наше життя, здоров’я, майно в моєму приватному господарстві від даних громадян", - додає скривджена буковинка.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua