У Чернівцях обговорили порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності

15.02.2018 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

15 лютого відбулась нарада за участю керівника відділу містобудування та архітектури обласної державної адміністрації, головного архітектора області, начальника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції та районних архітекторів.

Під час заходу було розглянуто питання щодо правових змін в системі державного архітектурно-будівельного нагляду, які зумовлені прийняттям  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 06.11.2017 № 289.

Також між головними інспекторами будівельного нагляду Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернівецькій області та районними архітекторами було обговорено порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, які були виявлені головними інспекторами будівельного нагляду під час здійснення заходів державного архітектурно-будівельного нагляду в 2017 році, протягом якого року інспекторами було проведено 12 перевірок.

Окрім цього, коротко були обговорені межі дискреційних повноважень уповноважених органів з питань архітектури та містобудування та порядок передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної в комунальну власність об’єднаних громад.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews