Рятувальникам Сторожинця вручили нову техніку (Фото)

16.02.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 лютого у Сторожинці відбулася урочиста передача нового сучасного пожежного автомобіля Сторожинецьким рятувальникам.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій передала автівку МАЗ АЦ-4-60 (530905)-515М для поповнення автопарку 12-ої державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області.

Захід відбувся за участі голови обласної державної адміністрації Олександр Фищук, начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області Сергій Михайлюк, народний депутат України.

Олександр Фищук, звертаючись до присутніх, зазначив, що Чернівецька область цьогоріч отримала 4 нові пожежні автівки, одну з яких нині передано у найбільший район області - Сторожинецький. Керівник крайової влади подякував рятівникам району за сумлінну службу та висловив переконання у тому, що новий автомобіль значно підсилить ефективність функціонування районної пожежної частини.

Також варто зазначити, що під час урочистої передачі автомобіля між начальником Управління Державної служби України у Чернівецькій області Сергієм Михайлюком, головою Сторожинецької райдержадміністрації Ярославом Бартошем, головою Сторожинецької об’єднанної територіальної громади Миколою Карлійчуком та начальником 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини Антоном Тугаріним  було підписано Меморандум про співпрацю, відповідно до якого сторони зобов’язалися започаткувати і надалі розвивати співпрацю щодо цивільного захисту населення і території Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади Чернівецької області від надзвичайних ситуацій і подій техногенного та природного характеру і від їх наслідків та брати дольову участь у фінансуванні будівництва пожежного депо для  ДПРЧ-12 на вул. Хотинській, 3 м. Сторожинець Чернівецької області.

Також під час заходу рятівникам передано ключі та номерні знаки від двох автівок – Peugeotі FordTransit, які на початку року подарували польські партнери з гміни Жгув. Автівки пройшли процедуру розмитнення та стали на бойове чергування.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews