Семінар «Україна-НАТО: формула безпеки» проведуть на Буковині

17.02.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У рамках проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи, спрямованої на підвищення рівня обізнаності громадян з питань євроатлантичної інтеграції України 20 лютого 2018 року в Чернівцях відбудеться семінар «Україна – НАТО: формула безпеки».

Семінар проводитиметься з 11.00 до 13.30 (початок реєстрації учасників з 10.30) за адресою: м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2, Червона зала Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

У заході візьмуть участь голова Постійної делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Ірина Фріз, народні депутати України, керівництво обласної держаної адміністрації, студенти та викладачі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Чернівецького торговельно- економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, аналітики, експерти, представники громадських організацій.

Захід транслюватиметься на офіційній сторінці проекту «Україна-Солідарність-НАТО» у Faceebook https://www.facebook.com/Ukraine.Solidarnist.NATO.

Контактна інформація:

e-mail: ukraine.solidarnist.nato@gmail.com

Телефон для довідок: 0504419373.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews