У серці Буковини спалили опудало Порошенка (Фото)

18.02.2018 14:27   Джерело: buknews.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

 

У Чернівцях прихильники екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі спалили опудало із обличчям президента України Петра Порошенка під парасолею із символікою Партії регіонів.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося сьогодні під час пікету Руху Нових Сил на Центральній площі.

Після затримання у Києві лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі та виждворення його з України, його однопартійці закликали вийти на «Марш за майбутнє», який проходить сьогодні по всій Україні.
 
«Ми не можемо залишатися байдужими після останніх подій у Києві. Влада дійшла до грубих і ницих методів боротьби з інакодумцями та політичними опонентами – викрадення людини. Тому закликаю усіх прийти у неділю на Марш за майбутнє та продемонструвати чинній владі, що українці не дозволять перетворити демократію у тоталітаризм!», – цитує  http://promin.cv.ua/ слова голови обласного осередку «Рух нових сил» Роман Ванзуряк. 

На захід зібралися кілька сотень мешканців Чернівців. Під час своїх виступів активісти висловлювали обурення українською владою та президентом Петром Порошенком.

Один з мітингувальників запропонував присутнім спалити опудало із обличчям Порошенка.

«Ця влада прийшла від регіоналів. Тут ми маємо такого дідуха, хотілося б його спалити. Хто за те, щоб його спалити?», - сказав він, на що почув позитивні відгуки учасників пікету.

За матеріалами http://buknews.com.ua 

Фото Дмитра Заня

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews.com.ua