Місцеві бюджети Чернівеччини збагатилися

02.03.2018 22:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Як повідомили в Департаменті фінансів облдержадміністрації, до місцевих бюджетів області за січень-лютий 2018 року надійшло власних доходів у сумі 490,1 млн.грн., що на 24,9% більше, ніж за відповідний період минулого року.

Загальний фонд в цілому по області виконаний на 110,9%, надходження склали 427,4 млн.грн. Забезпечено виконання планових показників загального фонду по обласному бюджету, м. Чернівцях та м. Новодністровськ, всіх районах та по 21 об’єднаній територіальній громаді області з 26.

В той же час, виходячи з ряду об’єктивних причин, серед яких і неперерахування впродовж 2-х місяців ц.р. з державного бюджету місцевим частини акцизного податку, не виконані планові показники загального фонду по бюджетах ОТГ с. Мамалига, с. Рукшин, с. Остриця, с. Магала та м. Новоселиця.

Слід зазначити, що 28 лютого Уряд прийняв постанову, якою затвердив Порядок зарахування у 2018 році частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду місцевих бюджетів.

Органи Державного казначейства на місцях в двотижневий термін з дня набрання чинності постанови Уряду зобов’язані здійснити розподіл частини акцизного податку, що надійшов з 1 січня 2018 року, і забезпечити його зарахування на рахунки усіх бюджетів органів місцевого самоврядування.

За метеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews