Військовим пенсіонерам Буковини перерахують виплати

03.03.2018 21:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

21 лютого 2018 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким інших категоріям осіб».

Даною постановою передбачено проведення перерахунку пенсій відповідно до частини четвертої статті 63 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» та визначено порядок виплати перерахованих сум пенсій. Перерахунок відбуватиметься на підставі виданих уповноваженими органами силових міністерств та відомств, де особа проходила службу, довідок про розмір грошового забезпечення за займаною посадою на день звільнення. 

Звертаємо увагу, що перерахунок відбуватиметься без участі пенсіонерів. У зв’язку з цим, пенсіонерам немає необхідності звертатися до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області із заявами про перерахунок та надавати додаткові документи.

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області сформовано списки пенсіонерів, пенсії яких підлягають перерахунку, для забезпечення реалізації виконання згаданої вище постанови Уряду та передано уповноваженим органам силових міністерств та відомств для підготовки відповідних довідок.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews