У Чернівцях триває набір у патрульну поліцію

05.03.2018 08:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Начальник управління патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб у програмі «Суть Речей» на Радіо 10 розповів, що набір патрульних до лав поліції триває.

Людмила Григорчук:

- Скільки ще буде тривати набір у патрульну поліцію? Скільки треба патрульних в Чернівецькій області

Артур Шкроб:

- Поки що ми патрулюємо лише ці ділянки дороги. Набір буде тривати постійно. Зараз у Києві функціонуватиме постійно Академія патрульної поліції, де буде постійно тривати набір і підготовка кадрів до патрульної поліції. Завжди буде якийсь робочий некомплект. Всі напевне мене розуміють, бо хтось звільняється, чи з власної ініціативи, чи буде переходити в інші підрозділи Національної поліції, тому завжди буде такий люфт, де потрібні будуть вакантні посади, їх треба буде заміщувати. Академія буде готувати нам нових кадетів, які готові будуть складати присягу і працювати на благо Буковини. 

Людмила Григорчук:

- А звільняєте за порушення патрульних?

Артур Шкроб:

- Є такі випадки, трапляються різні ситуації, це служба, це життя, проводимо розслідування, не без цього. Ми не ідеальні, однозначно. Людмила Григорчук: Нещодавно були виклики для вас з аваріями за участі патрульних. Визначили, хто винний, кого треба покарати? Артур Шкроб: Стосовно ДТП, патрульний поліцейський приїжджає на місце і визначає найперше, кому треба допомогу, кому потрібна домедична допомога, скажімо, викликає швидку. Потім фіксує подію саму, складає протокол, схему ДТП, а розглядає дану ситуація суд. Це належить компетенції судовій.

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua