На Чернівеччині засідали екологи

07.03.2018 08:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

П'ятого березня в приміщенні Державної екологічної інспекції в Чернівецькій області провели засідання колегії по підсумках природоохоронної роботи за 2017 рік.

У роботі засідання колегії взяли участь начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Микола Білоконь, представники басейнового управління водних ресурсів річок Прут і Сірет, Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, а також Громадської ради, яка діє при Держекоінспекції у Чернівецькій області.

На засіданні колегії начальник Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області Сергій Робулець поінформував присутніх про роботу інспекції протягом 2017 року та визначив ефективність здійсненого у минулому році державного нагляду (контролю) на основі рейтингу показників реалізації наглядових функцій на одного державного інспектора в кожному структурному підрозділі.

Також обговорено питання щодо звернень громадян  та аналізу роботи громадських інспекторів з охорони довкілля в Держекоінспекції у Чернівецькій області за 2017 рік. Виступаючі у доповіді відмітили неефективну роботи громадських інспекторів з охорони довкілля. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews