Люди з інвалідністю пікетували Чернівецьку ОДА (Фото)

08.03.2018 22:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Протестувати під стіни Чернівецької ОДА вийшли представники підприємства «Дім» Чернівецького обласного товариства людей з інвалідністю «Мир Добробут Інвалідам». 

Пікетувальники заявляють про факти грубого порушення законних прав людей з обмеженими можливостями та її членських організацій, цинічного втручання у їх внутрішню господарську та статутну діяльність. Вони заявляють, що впродовж двох останніх місяців проводиться спланована цілеспрямована кампанія проти Чернівецького обласного товариства людей з інвалідністю ”Мир та Добробут Інвалідам” та її членських організацій, метою якої є: захоплення майна, матеріальних цінностей, печаток, установчих документів тощо. 

До процесу вирішення цих деструктивних задач залучені органи правопорядку в м. Чернівці. Представники обласного товариства інвалідів запевняють, що 03 січня 2018 року о 8-й ранку,працівники Підприємства «Дім» Чернівецького обласного товариства людей з інвалідністю «Мир та добробут інвалідам» прийшли на своє робоче місце за адресою провулок Миколаївський, 9, у м. Чернівці, де орендують приміщення у ДП ДАК «Хліб України» Чернівецький КХП. Натомість, невідомі особи не допустили їх до найманих офісних та складських приміщень.

Зараз всі звернення до правоохоронних органів керівництва підприємства інвалідів «Дім» та законних їх представників до поліції, мають спротив з боку останніх які своєю бездіяльністю "кришують" беззаконня, кажуть пікетувальники. Люди з обмеженими можливостями заявляють, вони не тільки не мають захисту, але й є об’єктом для свавілля злочинців та правоохоронців.

За матеріалами http://acc.cv.ua 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua