Олександр Грушко розповів про реконструкцію лікарні у Чернівцях

10.03.2018 07:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецьку обласну лікарню швидкої медичної допомоги реконструюють.  Про це розповів головний лікар медичного закладу Олександр Грушко. 

«Виграли грант торік від Німеччини, буде реконструкція приймального покою, зробимо система іншу. За якою хворий, який зі швидкої допомоги потрапляє у лікарню, відразу ж доставляється до спеціалістів – чи у реанімацію, чи в інше відділення», - розповів Олександр Грушко.

За 340 тисяч євро обіцяють створити спеціальне реанімаційне відділення, палати, придбати нове лабораторне та діагностичне обладнання, щоб проводити експерс-тести. Співфінансування цього проекту 10% – з обласного бюджету. Роботи почнуться, щойно потепліє. До жовтня-листопада планують завершити.

Нагадаємо, чорні, покриті пліснявою стіни вбиральні одного з відділень ЛШМД міста Чернівці вразили відвідувачів. Лікарі пояснюють, відділення травматології переповнене пацієнтами з усієї області протягом цілого року, тут проводять надскладні операції, і вже тривалий час , як можуть, проводять ремонт за кошти благодійників. У першу чергу взялись за палати і кімнати для огляду. Незабаром оновлять і вбиральні. 

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua