Громадяни дізналися, яку заробітну плату отримує голова Чернівецької ОДА

11.03.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Станом на 1 березня 2018 року зарплата голови Чернівецької ОДА складає 23,3 тисячі гривень. Про це повідомили у Чернівецькій обласній адміністрації у відповіді на запит molbuk.ua. 

Упродовж минулого року голова Чернівецької ОДА заробив понад 316 тисяч гривень. При цьому його середньомісячна зарплата становила у середньому 24,6 тисяч гривень.

Впродовж 2017 року зарплату керівництву ОДА підвищували двічі - підвищення зарплати чиновники отримали у січні та у грудні. Загалом, губернатор почав більше заробляти аж на тисячу гривень.

В обладміністрації запевнили, що впродовж минулого року голова ОДА премій не отримував. Їхнє погодження відбувалося у Кабміні за складною схемою, тому Фищук навіть не подавав документів на отримання премій. 

Цього року, відповідно до законодавства, погодження не потрібне, і вже за лютий голова отримав премію понад 4,5 тисячі гривень. 

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews