У Чернівцях на городянина напали невідомі з молотками

11.03.2018 10:05   Джерело: Ура-Інформ
Опубліковано : Буковинський Новинар

У центрі Чернівців хулігани молотками побили координатора ГО "Стоп корупції" Миколу Петиченко. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, - пише Ура-Інформ.

За попередньою інформацією, група молодиків вискочила з автомобіля в масках і стала бити Миколу, який вийшов в магазин за продуктами. В результаті нападу у чоловіка безліч забоїв і переломів, у нього виявили черепно-мозкові травми.

Правоохоронці вважають, що напад точно пов'язано з професійною діяльністю Миколи. Він відомий тим, що займається розслідуванням корупційних схем з продажу лісу і контрабанди сигарет з Румунією. Зокрема, у Миколи були доведенні причетності до схеми чинного заступника губернатора області.

"Оголошуємо безстроковий протест з усіма наслідками, що випливають доти поки винні не понесуть покарання", - пише журналіст.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ура-Інформ