У квітні стартує ХІІІ Буковинський туристичний ярмарок

16.03.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

22 квітня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка відбудеться XIІІ Буковинський туристичний ярмарок. Про це повідомляє відділ з питань туризму Чернівецької обласної державної адміністрації.

Ярмарок проводиться з метою популяризації відпочинку в місті Чернівці і на Буковині, зорієнтований на внутрішній і в’їзний туризм та ознайомлення з національним колоритом нашого краю.

До участі у заході запрошуються усі суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність у сфері туризму. Надається палатка розміром 2×2 м.

Організатори Ярмарку – відділ з питань туризму Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецька міська рада.

Участь у Ярмарку є безкоштовною.

Додаткову інформацію щодо умов участі в заході та подачі заявок можна отримати у відділі з питань туризму облдержадміністрації за контактами: (0372) 52 28 23, e-mail: buktour_oda@ukr.net та у відділі туризму Чернівецької міської ради – (0372) 90 53 30, e-mail: tourism@rada.cv.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews