Працівники Путильського держлісгоспу передали допомогу в зону АТО (Фото)

16.03.2018 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На території Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства передали продукти харчування, інші необхідні речі, зібрані працівниками Путильського держлісгоспу для українських захисників, що на сході боронять цілісність України.

На передову черговий раз їх відвозить волонтер Василь Назарко. Від імені громадської організації «Буковинська громада» Володимир Дорош вручив грамоту-подяку державному підприємству «Путильський лісгосп» та особисто його керівникові Петру Фрею за допомогу в реалізації волонтерських проектів, активну громадянську позицію у допомозі українським воїнам.

«Це наш громадянський і людський обов’язок підтримувати українських військових. Разом з продуктами ми передаємо їм нашу підтримку і нашу щиру вдячність, а також побажання швидше повертатися додому», – наголосив Петро Фрей.

З початку бойових дій на сході України участь у антитерористичній операції взяли 10 працівників Путильського лісгоспу. Їхні фотографії розміщено на спеціальному стенді у адміністративному приміщенні підприємства.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews