Комунальники Буковини відзначили своє професійне свято (Фото)

17.03.2018 09:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 березня в палаці «Академічний» Буковинського державного медичного університету відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Участь у заході, зокрема, взяв перший заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк.

Посадовець привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з прийдешнім професійним святом від імені обласної виконавчої влади:

«Дійсно, сфера житлово-комунального  господарства є однією з найважливіших, соціально значимих та стратегічною для розвитку і процвітання нашого краю, адже вона стосується кожного мешканця нашої області. Житлово-комунальне господарство об’єднує підприємства комунальної теплоенергетики, водопровідно-каналізаційного господарства, обслуговування житлового фонду, благоустрою населених пунктів. Це питання життєдіяльності та життєзабезпечення нашого міста, міст, сіл та селищ нашої області. І віднедавна – це питання забезпечення дорожнього господарства».

«Приємно бачити сьогодні людей, які все життя віддають служінню людям, громаді та першими, незважаючи на ситуацію в країні, приходять на допомогу нашим краянам, аби щось виправити та полагодити, зрештою – вирішити першочергові завдання галузі. Саме ви даєте можливість почуватися нашим мешканцям впевненіше та  комфортніше, забезпечуєте їх впевненість в майбутньому», - зауважив Михайло Павлюк.

Він зазначив, що 2017 рік не був легким, проте з вірою і впевненістю обласна виконавча влада дивиться у ті плани та задуми цьогоріч: «І спільно з управлінням житлово-комунального господарства має багато проектних ініціатив, котрі спільно з Міністерством регіонального розвитку, вірю, будуть профінансовані та підтримані», - додав перший заступник голови облдержадміністрації.

«Одночасно з вірою ставимось до реформи децентралізації дорожнього господарства, з 1 січня запрацював дорожній фонд, з одного боку, у зв’язку з цим багато відповідальності, проте разом з тим, це унікальна можливість вчергове підкреслити, що ми будемо робити те, чого найбільше потребує громада та окремо взятий буковинець», - наголосив Михайло Павлюк та висловив вдячність працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення за щоденну працю, побажавши їм всіляких гараздів, невичерпної енергії для реалізації всього задуманого.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята  – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – перший заступник голови обласної державної адміністрації вручив кращим представникам комунальної галузі Почесні грамоти обласної державної адміністрації.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews