На Чернівеччині активно надають реабілітацію дітям з інвалідністю

17.03.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З початку 2018 року в Чернівецькій області комплекс реабілітаційних заходів надано 375 дітям з інвалідністю.

Як інформують в Департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації, успішна інтеграція дітей з інвалідністю у суспільство, досягнення їх певної соціальної незалежностіє одним із основних завдань центрів соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, які забезпечують реалізацію комплексу заходів, спрямованих на подолання фізичних, психічних розладів, коригування порушень розвитку, навчання основним соціальним та побутовим навичкам.

З початку 2018 року в області комплекс реабілітаційних заходів надано 375 дітям з інвалідністю. Зокрема, 154 дітям з інвалідністю - у Буковинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів „Особлива дитина”, 31 - у Кіцманському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів „Дзвіночок”, 13 - у Сокирянському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, 10 - у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів с.Костичани, 17 - у відділенні реабілітації територіального центру соціального обслуговування у м. Новодністровськ та 150 - у Всеукраїнському центрі реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів „Віра, надія, любов” (с. Банчени).

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews