Співочі чернівчани підкорили Міжнародний форум імені Авдієвського (Фото)

18.03.2018 07:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У столиці України відбувся V Міжнародний хоровий форум імені Героя України Анатолія Авдієвського. Чернівчани показали себе якнайкраще.

Хор "Резонанс" кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (керівник - доцент Ольга Чурікова-Кушнір. хормейстер - доцент Зоя Софроній, концертмейстер Олександра Кирстюк) став Переможцем V Міжнародного хорового форуму імені Героя України Анатолія Авдієвського, що проходив в м. Києві Національному університеті ім. М. Драгоманова під гаслом "Як серцю виспівать себе", здобувши Диплом І ступеню!

Про це повідомляє Чернівецьке обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки на своїй сторінці у Фейсбук.

Міжнародний хоровий форум "Як серцю виспівать себе", присвячений пам'яті академіка Анатолія Тимофійовича Авдієвського. 

Мета проведення форуму: організація ціннісно-смислової діяльності студентської молоді у формуванні її творчого потенціалу ; збереження та поширення традицій українського вокально-хорового мистецтва ; пошук нових форм та стилів дитячого, юнацького і молодіжного вокально-хорового виконавства; встановлення творчих контактів з вокально-хоровими колективами різних країн для обміну досвідом.

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua